Fra 8. til 10. juni sto vi i Kobla på Smartere Transport Bodø sin stand i Bodøs gågate under NyByFestivalen.

Sammen med Silje Munkvold, Siri Vasshaug og Rune Eiterjord fra henholdsvis Bodø kommune og Nordland fylkeskommune deltok vi i Kobla på standen Smartere Transport Bodø på NyByFestivalen.
Festivalen ble arrangert av Bodø kommune, der hensikten var å få innbyggerne til å delta aktivt i planleggingen av en helt ny bydel. 

Bodø har store ambisjoner når det kommer til smartby-segmentet, og uttaler selv at de vil være en “framtidsby i verdensklasse”. Kobla-appen og dens muligheter for integrasjoner med kommunen er en av tiltakene Bodø kommune har foretatt seg i jakten på å nå målet om å bli en ledende fremtidsby. Sammen med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune har vi det siste året jobbet med videreutvikling av integrasjoner fra kommunen IoT-platformer inn mot appen.  


På standen snakket vi med innbyggerne om reisevaner og utfordringer knyttet til dette, samt hjulpet folk i gang med å prøve ut Kobla.   

Vi anbefaler alle som driver med produktutvikling, til å prøve seg på å formidle budskapet sitt til forbipasserende uten forkunnskaper, på en solrik sommerdag i Nord-Norge, med soft-is til salgs på den ene siden og gratis vafler på den andre. For det er nettopp dette har vi gjort hele denne uken!

I tillegg til stand i gågata har både Ole og Arild har hatt hver sine foredrag i løpet av uken, både på Inkubator Saltens digitale gründer-frokost, og på foredraget “Hvordan endre reisevaner og reise mer grønt?” på Stormen bibliotek i regi av Bodø kommune.

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no