I august har Mittuniversitetet i Östersund organisert “internasjonalt sommeruniversitetet” i samarbeid med flere partneruniversiteter. En av gruppene fra sommeruniversitetet har hatt Resvis og MIM-prosjektet som Case, der de hadde i oppgave å komme med nye forslag og tilbakemeldinger til appen.

Kobla deltar som utvikler av app i MIM-prosjektet (measure inform mobilise), der appen heter Resvis. MIM-prosjektet er et samarbeid mellom Kobla, Applied Autonomy fra Kongsberg og Moprim fra Finland. Studentene som har deltatt i caset kommer fra Amsterdam University of Applied Science og Mittuniversitet i Östersund, og tar fag innen app- og spillutvikling, samt bærekraft og miljøviteskap. Siden studentene har tverrfaglig bakgrunn vil vi flere perspektiver på både innhold, design og brukervennlighet.

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no