Av 640 mobilitetstiltak over hele Europa er Kobla en av fem tiltak som har blitt nominert til beste Mobility Action i 2021.

Å få folk til å reise bærekraft er ikke alltid like enkelt. Dette er en av grunnene til at EU kommisjonen startet med en årlig kampanje for å bevisstgjøre bærekraftig urban mobilitet. Kampanjen, kalt European Mobility Week, fremmer atferdsendring fra å reise med bil, til å ta i bruk aktiv mobilitet, offentlig transport og andre rene, intelligente transportløsninger.

European Mobility Week er en kampanje som foregår på samme tid, fra 16-22. september, hvert år. Kobla registrerte sine tiltak for adferdsendring ved bruk av Kobla-appen i Bodø og Östersund. Dette likte det europeiske sekreteriatet for Mobilitetsuka såpass godt at de valgte å nominere Kobla som et av fem tiltak som til slutt skal kjempe om hederstittelen “årets beste mobilitetstiltak”. European Mobility Week skal kjøre en konkurranse på sosiale medier ved at de legger ut kommentarer under et innlegg om hver enkelt av de fem bedriftene, der man så kan stemme ved å trykke liker på kommentaren til tiltaket man syns er best. Vi i Kobla håper du som leser dette vil være med å stemme på oss!

Konkurransen foregår både på Facebook, Instagram og Twitter. Linkene til bildet der kommentaren om Kobla som tiltak kommer snart ut på vår Facebook-side, Instagram og Twitterprofil. Det er tiltaket som får flest likes totalt fra de tre sosiale mediene som til slutt blir kåret til årets beste mobilitetstiltak.

Stem på Kobla!

Konkurransen foregår både på Facebook, Instagram og Twitter. Linkene til bildet der kommentaren om Kobla som tiltak kommer snart ut på vår Facebook-side, Instagram og Twitterprofil. Det er tiltaket som får flest likes totalt fra de tre sosiale mediene som til slutt blir kåret til årets beste mobilitetstiltak.

Delta på webinar!

Det europeiske sekreteriatet for European Mobility Week vil holde et webinar der vi vil dele vårt case, sammen med de andre nominerte. Deretter starter selve avstemningen i sosiale medier. Vil du høre mer om tiltaket vårt? Meld deg på her og delta på webinaret!

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no