Koblas tiltak under European Mobility Week 2021 i Östersund er nominert som en av de fem beste tiltakene i 2o21. Nå skal det stemmes over hvilket tiltak som skal kåres til det beste tiltaket. Hvordan? Ved å like, kommentere og dele European Mobility Weeks innlegg om Östersund og Kobla på Facebook, Instagram og Twitter.

For å stemme må man altså enten like, kommentere eller retweete kommentarer eller innlegg som European Mobility Week deler om Koblas tiltak i Östersund. Hver like, kommentar eller retweet teller som en stemme i konkurransen. Det vil til slutt bli telt opp antall stemmer fra Instagram, Facebook og Twitter. Konkurransen varer frem til 20.12.2021. Delta gjerne. og da ved å like, retweet´e, dele eller kommentere vårt tiltak!

Linker til de ulike mediene der det kan stemmes på Kobla og hvordan man stemmer:

Facebook – stem ved å like kommentaren om Kobla

Instagram – stem ved å like kommentaren om Kobla

Twitter – stem ved å like eller retweete tråden om Kobla

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no