Bli med på webinaret: Digital innovation and sustainable co-created mobility solutions.

Viable Cities, det svenske klimanettverk for svenske kommuner, akademia og næringsliv inviterer nå til webinar og workshop. Viable Cities er et strategisk innovasjonsinitiativ med fokus på overgangen til klimanøytrale og bærekraftige byer.

Målet med initiativet er å gjøre byer klimanøytrale innen 2030, for et godt liv for alle, også fremtidige generasjoner. 

Narvik og Östersund kommune presenterer faktiske gjennomførte tiltak fra sitt perspektiv. Truls Torblå og Mikael Af Ekenstam fra Narvik kommune, og Rasmus Grelsson fra Östersund kommune i Sverige deler sine erfaringer fra to svært interessante prosjekt-caser, AURORAL og MIM.

Meld deg på her!

Temaene for workshoppen vil være:

Co-creation with end-users, Treating data as a product og Co-creation with mobility providers.

 

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no