I vinter har Kobla blitt brukt av et utdrag bedrifter i byene Fredrikstad og Sarpsborg. Bedriftene er en del av HjemJobbHjem-kampanjen i regionen Nedre Glomma. 

Hver uke hadde brukerne mulighet til å vinne ulike premier. Kriteriet var at man hadde brukt Kobla og reist aktivt minst en gang. Det ble også trukket ut en vinner fra hver bedrift for hele perioden, der premien var en el-sparkesykkel! Det var til slutt Stein Ove fra Mills og Lars Kristian fra Borregaard som trakk de lengste stråene i konkurransen, og ble verdige vinnere av en el-sparkesykkel hver.

– Jeg elsker konkurranser, og Kobla er skikkelig motiverende. Appen gir meg for eksempel ekstrapoeng for å sykle noen ekstra dager i regnvær, eller dobler poengsummen min hvis jeg sykler til tross for «kuling i kasta». Det er litt annerledes enn andre treningsapper, sier Stein Ove, en av de ansatte i Mills som har brukt Kobla i vinter.

I tillegg til at de ansatte i bedriftene får bruke Kobla-appen, har HjemJobbHjem tilrettelagt og tilgjengeliggjort flere ulike tiltak for å hjelpe folk i gang med å reise mer aktivt og miljøvennlig. Dette innebærer blant annet lån av elsykler og elsparkesykler, sykkelservice, piggdekkaksjon og rabaterte billetter på buss i Nedre Glomma og Østfold.

Les mer om kampanjen her!

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no