I gang med nytt prosjekt- Trondheim kommune!

Kobla er stolt av å presentere vår nyeste kunde Trondheim. Appen skal brukes som et verktøy i HjemJobbHjem-bedrifter i Trondheim.

 

Kommunen med verdens første sykkelheis ønsker å bruke
Kobla-appen som en del av motivasjonskampanjen i
HjemJobbHjem. Kampanjen vil benyttes av over 1200
ansatte og vil starte allerede uken etter påske. Snakk om en
kickstart på gode vaner!

HJH er en mobilitetsordning for bedrifter i trondheimsområdet.
Ønsker du å vite mer om ordningen eller melde din bedrift på så ta en titt HER.

 

Hvorfor HJH for bedrifter nå?

Hvorfor nå? Akkurat er det perfekte tidspunktet for å sette i gang denne kampanjen.
En lang vinter er ferdig, og mange ønsker å komme i gang med et nytt prosjekt, enten det er vårrengjøring eller nye hagemøbler.
Kanskje en av de viktigste grunnene er at folk er ferdig med en lang periode hjemmekontor, og mulighet for nye vaner åpner seg i en ny hverdag. Det er kanskje lenge siden man har kjørt bil til jobben, derfor kan ansatte ha et mer åpent sinn for gode muligheter.

 

Kobla i HJH

I HJH-kampanjen vil Kobla bidra til at de ansatte kan måle reisene sine, bli belønnet for grønne reiser og konkurrere med hverandre.  Appen vil gi positive og daglige “dytt” for at den ansatte skal nå målene sine og fullføre prosjektet. De ansatte vil oppleve å kjenne på mestring i hverdagen og gleden av konkurranse, samt kunne benytte seg av eksklusive funksjoner i appen . Det er mange faktorer som motiverer en ansatt, og vi er eksperter på å benytte disse!

 

 

Kobla syntes det er utrolig spennende å bli kjent med et miljø som er så tøffe og hardføre som trøndere. Trondheim har en god kultur for idrett, noe som viser seg i samtlige toppidrettsutøverne fra byen. Vi er stolte samarbeidspartnere med byen! 

Men uansett hvor mye giv det er, kan det være tøft å ta en grønn reisevei om det regner uten noen ekstra dytt og motivasjon på veien.

Vi har derfor laget en funksjon i appen som spesifikt belønner den grønne reisen når det er dårlig vær. Vi har fokus på å hylle de som sykler og går, uansett vær og vind. Det er noe å være stolt av!

 

 

Vi gleder oss til samarbeidet med Trondheim kommune og ser fram til å møte alle de spennende menneskene som gjør hver enkelt arbeidsplass unik.

Vi har mange prosjekter på gang denne våren som vi deler på de forskjellige sosiale mediene våre, så følg med og stay tuned!

 

 

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no