Lukrativ gavekortløsning i boks!

I løpet av de siste to årene har vi tilegnet oss erfaring med drift av kampanjer, og vi har sett et økt behov for gavekortløsning hos kundene våre. Vi satte i gang prosessen med å finne riktig samarbeidspartner, og rett før nyåret ble det bestemt: GoGift er Koblas nye gavekortleverandør!

Kobla X GoGift

Dette økte behovet for en gavekortløsning oppsto når kampanjene ble flere og større. Med mål for videre vekst ville vi finne enklere løsninger og muligheter til våre kunder. Våre kriterier for valg av partner, slik som bærekraft, sikkerhet og tilgjengelighet var viktig. Dessverre for miljøet og vinneren blir premier man ikke trenger eller liker, ofte liggende i en skuff. Dette fører til svinn og er noe vi ikke ønsker. Derfor måtte gavekortet være allvennlig og oppfylle ulike behov, samt kunne brukes i hele landet. Systemet forenkler prosessen med å sende ut gavekort, er sikrere og bidrar til å unngå menneskelige feil.

GoGift har over 100 ulike gavekort å velge mellom. Et annet alternativ er Supergavekortet som gir stor valgfrihet. Det kan brukes på fleste sentre over hele landet, på klesbutikker, restauranter, sportsbutikker mm.

Selv om våre kunder nå kan benytte seg av vår gavekortleverandør vil vi beholde muligheten til å sende ut andre type premier eller goder, slik at andre lokale premier fortsatt vil være tilgjengelig.

Avbildet: En heldig vinner av en sparkesykkel gjennom HjemJobbHjem-kampanjen i Nedre Glomma

Avbildet: En heldig vinner av en sparkesykkel gjennom
HjemJobbHjem-kampanjen i Nedre Glomma

Har du spørsmål om Kobla? Kontakt support@kobla.no

Hold deg oppdatert om Kobla

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no