Hva skulle man tro vi kunne lære dem om sykkel, liksom? Jo, Kobla er i gang med å insentivere innbyggerne i ærverdige Haag i Nederland til å ta mer bærekraftige reisevalg, når de stikker til det populære fritidsområdet ved kysten, Scheveningen. For de sykler i bysentrum, men tar bilen til stranda! Prosjektet bruker Koblas teknologi til å validere innbyggernes grønne valg, og finansieres av EIT Mobility.

«Vi er stolte over å være valgt som leverandør til Haag. Det er uten tvil en stor utfordring, men også en perfekt anledning til å teste prinsippene våre. Nederland har vært en inspirasjon for våre sykkelandeløkende initiativer i Norge. Som kunde er Haag ytterst profesjonelle i alt de gjør. Da er det stas å kunne komme hit og prøve ut løsningene våre!»

– Ole Liabø, daglig leder i Kobla AS

Kobla Goes to Holland(ywood)!