To år i Trondheim – Fornyet kontakt!

Kobla starter snart på det tredje året som en del av verktøykassen til HjemJobbHjem Trondheim. Sammen har vi drevet kampanjer for 17 bedrifter!
HJH-kontrakten er nå fornyet med ett år til, og vi ønsker nye bedrifter velkommen til kampanjeoppstart på våren!

Å lage veien mens man går

Siden produktet var ungt da HjemJobbHjem først fikk kampanjen har både appen og kampanjene hatt stor vekst siden oppstart i 2021. Gjennom nært samarbeid, tilbakemeldinger fra brukere og bedrifter har HJH vært med på en reise; Å forme en ung, men svært tilpasningsdyktig app, til å bli et stabilt, men skreddersydd produkt.

Trondheim kjenner nå vårt produkt så godt at de kan bidra i utviklingen av kampanjene! Våre kampanjer har derfor ukentlige brev og samarbeidsligaer i Trondheim. Selv om kampanjen er skreddersydd etter deres ønske, kan det gi inspirasjon og være en mal for andre kampanjer.

Seks HJH bedrifter brukte Kobla denne høsten

I løpet av høstens kampanje har de ansatte i 6 bedrifter med 132 aktive brukere fått innsikt i sine reisevaner og konkurrert. I løpet av seks uker har Kobla registrert nesten 60% grønne reiser og over 30.500 grønne kilometer!

Det tilsvarer altså 3,7 tonn co2 og 3,8 km med bilkø spart daglig i morgenrushet!

Vi har fått mange solskinnshistorier, og Arild er en av de som har fortalt sin historie om hvordan han kom i form ved å starte å ta buss. Nå som HJH-kontrakten er nå fornyet ser vi fram til flere slike historier!

Har du spørsmål om Kobla? Kontakt support@kobla.no

Hold deg oppdatert om Kobla

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Johanne Bergman

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler i Kobla AS. Epost: Johanne@kobla.no