Kobla Avvik

Gjør innbyggere til aktive deltakere i kvaliteten på sin egen kommune.

Med Kobla Avvik blir det både gøy, enkelt og givende å avdekke og melde inn eksempelvis utbedringsbehov på sykkelveien til skolen, eller bidra på etterkontroll av tjenester som snøbrøyting i nabolaget. I disse dager har nær sagt alle smartmobil med kamera. Med Kobla Avvik-appen lastet ned, kan innbyggere enkelt knipse bilder av de små og store problemene de møter på i løpet av sine hverdagsreiser og få de meldt inn til rett mottaker. Kommentar er frivillig, men GPS posisjon og metadata om øyeblikket legges automatisk til ved innsending. Mottaker kan tagge innmeldingen basert på gyldighet, relevans og nytteverdi, bonuspoeng beregnes deretter. Innmeldingenes posisjon vises på kart og som del av den eventuelle reisen de ble foretatt på. Naturligvis filtreres innmeldingene slik at ikke mottaker overbelastes.

Synliggjøres for innbyggerne

Innbyggernes bidrag premieres med bonuspoeng og synliggjøres på egen side, som en del av et felles giv for kvalitet i kommunens tjenesteproduksjon. Slik blir det et samlende prosjekt å gjøre byen eller bygda smartere og bedre tilpasset innbyggernes behov.

Som integrert del av miljømotivatoren ResVis i Östersund brukes Kobla Avvik til å registrere feil og mangler ved byens infrastruktur.

Vil du høre mer om Kobla Avvik?

Fyll ut skjemaet, og vi vil ta kontakt med deg!