Så gøy at du vil være med!

Vi vil gjerne at flere sykler til togstasjonen i Lillestrøm. Hva skal til for at du prøver? Kanskje én av følgende tre fordeler?

Halv pris på periodebiletten med Vy neste måned?

Penger spart er penger tjent! Hvis du sykler til togstasjonen 8 ganger i løpet av de neste 30 dagene, dekker vi halve kostnaden på den neste periodebilletten din! Alt du trenger å gjøre er å laste ned denne appen, som er laget av Kobla i samarbeid med BaneNOR, og la den logge syklingen din. Med appen på telefonen, får du dessuten en smart oversikt over reisevanene dine, blant annet bilkostnader, uten at du deler data med noen. Ikke Kobla, ikke BaneNOR, ingen.

 

Er det noe du lurer på rundt sykkelutfordringen, ta gjerne kontakt med Kobla på support@kobla.no.

Gratis lån av el-sykkel med piggdekk i fire uker?

El-sykkel er kult! Men også litt dyrt. BaneNOR vil gi deg mulighet til å finne ut hvordan det er å sykle til stasjonen, uten at du må kjøpe sykkel først. Derfor tilbyr vi deg å låne elsykkel med piggdekk fra Joule i 4 uker, helt gratis! Alt du trenger å gjøre er å laste ned denne appen, som er laget av Kobla i samarbeid med BaneNOR, og la den logge syklingen din. Med appen på telefonen, får du dessuten en smart oversikt over reisevanene dine, blant annet bilkostnader, uten at du deler data med noen. Ikke Kobla, ikke BaneNOR, ingen. Joule stiller med elsykkel, link til bestilling fra Joule finner du i appen. Lykke til, vi heier på deg!

 

Er det noe du lurer på rundt sykkelutfordringen, ta gjerne kontakt med Kobla på support@kobla.no. Er det noe du lurer på som har å gjøre med den elektriske sykkelen, ta kontakt med Joule på hei@joule.no eller tlf 920 79 622.

Vinne gratis plass i parkeringshuset?

Det kan være ganske frustrerende å ikke finne parkeringsplass om morgen, vi vet. Samtidig ønsker vi at flere bilister bruker sykkel en gang i blant. Kanskje på godværsdager? Dersom du velger å 8 ganger i løpet av de neste 30 dagene, er du med i trekningen av en parkeringsplass i p-huset for måneden etter. Bra deal, tror vi! Alt du trenger å gjøre er å laste ned denne appen, som er laget av Kobla i samarbeid med BaneNOR, og la den logge syklingen din. Med appen på telefonen, får du dessuten en smart oversikt over reisevanene dine, blant annet bilkostnader, uten at du deler data med noen. Ikke Kobla, ikke BaneNOR, ingen.
Er det noe du lurer på rundt sykkelutfordringen, ta gjerne kontakt med Kobla på support@kobla.no.