Kobla Guide

Mobilen som reiseleder

Med Kobla Guide-appen lastet ned, blir mobilen en miljøvennlig reiseleder i lomma. Attraksjoner og ruter skreddersydd for kommunen brukeren er i, presenteres på et kart i appen. Attraksjoner kan være små og store severdigheter, eller steder med praktisk nytteverdi for de som besøker eller bor i kommunen. Ruter kan være gode turforslag, sykkelstier eller smarte snarveier for de som går eller sykler.

For hver attraksjon eller rute presenterer Kobla Guide en tekstplakat med bilder og informasjon. Plakaten kan linke videre til andre websider, og dynamisk innhold som film, lydklipp og 3D-modeller kan inkluderes. Appen viser dessuten hvordan man enklest kan reise til attraksjonen, fortrinnsvis kollektivt eller aktivt.

Kobla Guide benytter GPS i smartmobilen til å forstå at bruker ankommer en attraksjon og kan dermed gi brukeren push-meldinger med mer informasjon, stedsspesifikke quizer eller oppgaver, når det skjer. Kobla Guide kan registrere hvorvidt reisen til attraksjonen har skjedd på grønt vis eller ei. Dermed er det en rekke parametere som kan brukes til å tildele bonuspoeng eller sette opp morsomme konkurranser som turorientering, stolpe- eller skattejakt, samle alle sjekkpunkter og så videre. Deling av bilder tatt på hvert sted med andre som ankommer, er også en funksjon som kan aktiveres. 

Kobla Guide ivaretar brukerens personvern på sterkest mulig vis. Bruker deler ikke sin posisjon med server uten å aktivt velge å gjøre det, men besøksstatistikk kan deles med kommunen uten at det går ut over personvern.

  • Enkelt oppsett og konfigurasjon av attraksjoner og ruter. 
  • Innebygd reiseplanlegger som premierer grønne reisemåter. 
  • Støtter dynamisk innhold som film, lydklipp eller 3D-modeller. 
  • Enkelt å linke mot eksisterende materiell, feks web-sider. 
  • Enkelt oppsett av konkurranser og premieutdeling. 
  • Kan tilpasses kommuner eller mindre enheter som hoteller, museum eller tilsvarende. 

Vil du høre mer om Kobla Guide?

Fyll ut skjemaet, og vi vil ta kontakt med deg!