Reis grønt! Vinn gavekort! Få kommunens beste kaffe gratis!

Denne våren får du premier for å reise grønt i Holmestrand!

I perioden 1. mai til 15. juni konkurrerer (uhøytidelig) noen av de største bedriftene i Holmestrand i det å reise aktivt, fordi det er bra for helsa og godt for miljøet. Hvis du ikke er ansatt i en av de deltakende bedriftene, kan du allikevel være med.  Reisegledekampanjen benytter Kobla-appen. Kobla-appen logger og premierer hvor mye du sykler, går og busser, med bonuspoeng. Det er ikke de som trener mest som får flest poeng av Kobla. I denne kampanjen er det mer viktig å reise grønt i rushtida eller trosse dårlig vær, enn å reise langt!

I tillegg får du som bruker appen et helhetsbilde av kostnader, tidsbruk og miljøbelastning knyttet til akkurat din reising.

Det blir loddet ut gavekort ukentlig for deltakelse, og kanskje noe stort til slutt. Bonuspoengene kan også kvitteres ut i god kaffe eller te på følgende caféer: Lille Holmestrand, Linneas Blomster og Kaffe og Eidsfos Hovedgård.

Vi tar i et tak for kommunens miljø, og får helse og reiseglede med på kjøpet!

For å delta scanner du QR-koden nedenfor med mobilen din, som sender dem til Kobla-appen på appstore. Last ned den, og velg din bedrift ved første gangs pålogging. Hvis du ikke er ansatt i en av de deltakende bedriftene, velger du “Innbygger”. Dersom du blir bedt om en kode i løpet av denne prosessen, skriv inn: HReiseglede23

 

Kobla tar ditt personvern på høyeste alvor.  Posisjonsdata forlater aldri telefonen din. Personlige data deles ikke med bedriften din heller. Du kan både velge å slå av den automatiske reiseloggingen direkte i Kobla-appen når som helst, og slette registrerte reiser.

 

TIPS:

Du kan registrere registreringsnummer på bilen din i Kobla, for å få så riktig statistikk som mulig på bilreisene dine. Men du ikke.

Men det er viktig at du tillater at Kobla bruker posisjonen din, slik at reisene dine blir registrert. Velg derfor «tillat mens appen er i bruk» og «bytt til tillat alltid», når telefonen spør om det.

Den første uka anbefaler vi å korrigere reiseregisteringene for god innsikt i dine egne reisevaner. Appen lærer, og vil ta rettelser i betraktning for å kjenne igjen lignende reiser. Og dersom en reise ikke blir registrert, er det fullt mulig å lege den til manuelt i appen ved å åpne den lille “skuffen” nederst i appen.

Lykke til!

Johanne Bergman

Produkt- og markedsutvikler

+47 954 29 090
johanne@kobla.no