Sett fart på det grønne skiftet!

Kobla hjelper bedrifter og byer med å redusere privatbilbruk blant ansatte og innbyggere her og nå, samtidig som vi tilrettelegger for fremtidens mobilitet.

Les mer

Kobla er prosjektpartner i Net Zero Cities.

Produkt: Kobla Miljømotivator

Kampanjer med Kobla, både bedrift og kommune

Trenger du å øke sykkelandelen i din kommune? Eller få til mer samkjøring? Kobla kan rådgi i startfasen, vi kan tilpasse vår teknologi og vi kan gjennomføre kampanjer fra A til Å. Hør hva vi gjør i Trondheim og Holmestrand, eller for byen med menneskerettighetsdomstolen, Haag i Nederland.

Les mer

Produkt: Kobla Ansattmobilitet

Enterprise Solution for Employee Mobility

Vi tar ansvar for de ansattes mobilitet. Vi tar til og med allmannamøtene der grasrota lufter sin frustrasjon over færre parkeringsplasser! 😉 Vi setter opp et årshjul og leverer klimaregnskap. Hør hva vi gjør for et av Norges største selskap.

Les mer

Produkt: Kobla Regis og Moving Lab

Tradisjonelle reisevaneundersøkelser har gått ut på dato.

Kobla tilbyr en intelligent digital RVU med 90% gjennomføringsgrad og sterkt personvern. Hør hva vi har gjort med vintersyklister i Östersund kommune i Sverige og som helseundersøkelse med Kolumbus i Stavanger, samt vårt eget Moving Lab-konsept.

Les mer

Produkt: Kobla Whitelabel MaaS

All mobilitetsfunksjonalitet samlet på ett sted, pluss insentivering.

Koblas unike whitelabel løsning samler all nødvendig mobilitetsfunksjonalitet i én app, alt fra delebiler via buss- og togruter til infrastruktur som sykkelhoteller og oppbevaringsbokser. Gjerne skreddersydd til ett knutepunkt. Hør hva vi gjorde for en eiendomsutviklergruppe som ønsket å utvikle prosjekter på et av Østlandets mest trafikkerte kollektivknutepunkt.

Les mer

Nyheter

Nyheter
27. september 2023

Kobla nudger nederlendere ut på sykkel!

Hva skulle man tro vi kunne lære dem om sykkel, liksom? Jo, Kobla er i gang med å insentivere innbyggerne i ærverdige Haag i Nederland til å ta mer bærekraftige…
Blogg
9. september 2023

Adferdsendring på Lillestrøm stasjon: hva har vi lært?

Vi mener gjennomføringen av StartOFF på Lillestrøm stasjon gir grunnlag for å trekke følgende konklusjoner: Det er interesse for å potensielt erstatte bilkjøring med sykling blant en betydelig andel bilister…
Blogg
7. august 2023

Ingen Superbuss uten super by

Publisert i Drammens Tidende, 19.07.2023: For de som har husk, er det morsomt å se Superbussen sprenge seg ut av telefonkiosken nok en gang. Allerede i 2015 lanserte daværende administrerende direktør…

Flere nyheter? Se nyhetsarkivet

Sjekk også ut bloggen vår!

Forskning

SMARTIS: Bærekraftige mobilitetspakker for et grønt skifte blant yngre eldre.

Hva skjer med jobbreisen når jobben er gjort? Slutten av arbeidslivet er en kritisk overgang, mobilitet motvirker ensomhet. Kobla bidrar inn i prosjektet, som ledes av Transportøkonomisk Institutt, sammen med Universitetet i Stavanger, Stavanger kommune og Kolumbus.

Les mer

Forskning

Net Zero Cities: Virkemidler for å påvirke til aktivitet i det grønne.

Hvilke digitale virkemidler vil kunne bidra til å få folk ut i naturen? Gamification og nudging basert på korrekte faktagrunnlag er nåtidens folkeopplysning. Kobla er prosjektpartner, sammen med Universitetet i sør-øst Norge og Drammen kommune.

Les mer

Forskning

3MR: Matching mot registreringer fra statiske sensorer.

Hvilken verdi vil det kunne gi, å validere fortløpende registreringer med smartmobilen ved hjelp av passeringer over statiske sensorer? SAMS Norway,  Disruptive Engineering og Kobla gjennomførte testingen, med støtte fra Viken fylkeskommune.

Les mer

Forskning

Privacy@edge: Personvernbevisste IoT-løsninger og brukere.

Hva forteller tingene våre om oss? Enkeltindividet trenger bedre bevissthet, mer innsikt og tydelig valgfrihet omkring hvilke data vi gir fra oss, både fra smartmobiler og IoT-enheter. Vi i Kobla er ekstremt opptatt av denne problematikken, derfor er vi aktive i prosjektet sammen med SINTEF og NTNU.

Les mer

Produkt: Kobla Guide

Grønn turist i egen by

Vi trenger mer kortreist turisme! Kobla Guide gjør mobiltelefonen til en kjentmann i lomma, som loser innbyggerne fram til det beste ved sin by eller region, på bærekraftig vis. Gi svar på hvor det er kult å sykle med hele familien!

Les mer

Vil du vite mer?

Vi deler gjerne våre erfaringer med det å redusere privatbilbruk i bedrift, by og bygd. Ta kontakt!

Ta kontakt

Partnere

Hold deg oppdatert om Kobla

Meld deg på vårt nyhetsbrev!