Kobla tar personvern på alvor.   

Behandling av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov og General Data ProtectionRegulation (GDPR).  Våre interne rutiner for behandling av personopplysninger er i samsvar med Personopplysningsloven. Det vil si at krav til informasjonssikkerhet og internkontroll er ivaretatt.   

Kobla er designet slik at informasjon om hvor du har vært (GPS posisjon) aldri forlater telefonen din. Registrerte reiser omgjøres fra stedsinformasjon til aggregert verdi. Stedsinformasjonen krypteres og lagres på din telefon, kun aggregert verdier som værtype og tidsbruk meldes til Koblas server – når og hvis du selv velger å melde inn.  Denne informasjonen brukes kun til å beregne Bonuspoeng i appen.   

Etter personopplysningsloven har du rett til innsyn i opplysningene som er lagret om deg. Du kan også kreve at opplysninger om deg, som er feil, blir rettet.  Det kan du gjøre ved å kontakte support@kobla.no 

Alle personlige opplysninger du gir til oss, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Personopplysningene oppbevares så lenge du bruker appen på din mobiltelefon. De eneste opplysningene vi får tilgang på når det gjelder personvern er e-postadresse og navn du oppgir ved pålogging.   
 

Hva brukes epostadressen min til?

E-post adressen brukes til identifikasjon, pålogging og kommunikasjon med brukeren.   

Hva brukes navnet mitt til?  

Navnet ditt, eller det du velger å kalle deg brukes til identifikasjon for å delta i konkurransetabellen og andre typer konkurranser. Om man ikke vil dele navn er det også mulig å bruke pseudonym, men det vil påvirke om man har mulighet til å løse ut premier om man ikke oppgir navn.   

“Mine steder” lagres kun lokalt på din telefon, IKKE i noen sky eller server.  

Du kan også kreve å få alle opplysninger om deg slettet. Man har selv mulighet til å slette opplysninger ved å benytte “Slett meg”-funksjonen i appen.  

 Les mer om personopplysningsloven her